Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer igen

Du rubbar mina cirklar
det känns precis nu som då

Du rubbar mina cirklar
ifrån den väg jag är på

Du rubbar och rubbar
Jag går i cirklar

Du cirklar

Jag känner mig helt rubbad




Fri vers av Lina Olivia
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-06 17:05



Bookmark and Share


  Jastproject
Rolig ordlek med allvar,djup och distans. Hälsningar Janne
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lina Olivia
Lina Olivia