Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma närmare

Glädje
i luften
i mina skrattgropar
samlas strålar
av solen
Vårsolen
som jag vet
gömmer sig
någonstans
där bakom
vinterns snöiga
vita moln
av kyla

Tillsammans
kan vi gå
i snömodden
Tillsammans
kan vi andas
små moln
av gemenskap
på någon
parkerad
bils fönsterruta
och skriva
att we was here
och sen
ska vi
rita hjärtan
av hopp
och längtan
på kollegieblock
där det står
Teresa 8D
eller så
(nåt gamalt
från 94)

Till slut
ska vi sakna
varandra
till och med
när vi ligger brevid
varandra
och åter
komma närmare











Fri vers av Tea Alex
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-06 18:11



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt fin stämning
2009-02-07

  Måna N. Berger
En vision av något ungt och ljust spräcker grådagerns moln!
2009-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Mycket romantiskt!
Lilla solstråle!
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex