Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är fredag

Jag målar
naglarna
genomskinligt
lack
mot långfingrets
sida
Winnerbäcks röst
i hela rummet
Det är fredag
och jag
är lycklig
det är fredag
och jag
har ett jobb
det är fredag
och allt finns
att vinna
Det är fredag
och möjligheterna
är djupare
än en full 19åring
på tjejkväll

Det är fredag
och jag
är frisk

Jag är frisk




Fri vers av Tea Alex
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 18:25



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Såååå bra
2009-02-07

  Larz Gustafsson VIP
It´s Friday, I´m in love (The Cure)

Hälsan är så dyrbar och värdefull!
2009-02-06

  Fredric
Fräcka fredag... Jo man tackar.. Detta låter lite kinky..
Det är fredag
och möjligheterna
är djupare
än en full 19åring
på tjejkväll
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex