Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma nätter...ingen bagatell



Huvudjägare
samlar på möten ögon
som fångar hans blick
förtroliga samtal en
röst som tröst allt han begär




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP