Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever här och nu...ingen bagatell



Tystnaden inte
längre några viskningar
och rop som pockar
på svar ensamheten har
bara monologen kvar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP