Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst på andra sidan...ingen bagatell



Ensamvarg utan
val lider helvetets
kval ylar högljutt
mot månen ekot faller
utan gensvar mot marken




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 19:41



Bookmark and Share


  lycksele
du har ju alla oss tusende poeter, Fale
av detta flera hundra 'ensamvargar'
- tillsammans i flocken :)
2009-02-06

  Rachel Roth
sorglig denna
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP