Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zen igen...ingen bagatell



Till en hemlig vän
döden kom emellan men
du är och förblir
en del av mitt liv tills den
dag vi återses igen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 19:52



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Mycket fint och framförallt rörande!
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP