Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imperativ

Det var när hon tänkte sig själv

göra way to naughty strip tease

mellan tunnelbanetågets

gula stänger

som hon förstod

att hon inte behöver uppfatta

alla sina tankar som

imperativ




Fri vers av Espie
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-06 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Espie
Espie