Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Touching you

A kiss
a hug

oh what wouldn't I give just to

hold you in my arms
hold your hand in mine

or just

touching you




Fri vers av Che Buzaglo
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-02-07 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Che Buzaglo
Che Buzaglo