Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Travesti på en boktitel, läsvärd...bagatell



Vart är du på väg
och - vill du dit? Har varit
men är vilse nu




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 11:27



Bookmark and Share


  Maria Natasja
AHHH!! gillar oerhört mycket!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP