Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?...bagatell



För mycket styrka
är en svaghet likaså
omvänt mod är att
utmana de sidor som
man inte vill erkänna




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 11:36



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Klok bagatell.

Eva
2009-02-07

  thyra
Just jag tror att sådana sidor redan är (av livet då) utmanade och erkända, på så vis att man fått svaren och lärt utav dem. Fin bagatell som blev en betydande sak :)
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP