Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintern känns lite magisk ibland.


Irrationalitet

Det kom
om vintern
som ett snöfall
Lugnt och stillande
Vita flingor
av salt snö
mot min tunga
Små snöänglar
förföljde mig
i tankarna
små och cremefärgade
var de
och irriterade
på din irrationalitet

Till slut
tystnade
domherrarna äta
ur min hand

De somnade






Fri vers av Tea Alex
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 11:43



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"salt snö
mot min tunga"
..är en genialisk liten bild som berättar en hel story! Det är vad jag kallar ett poetiskt uttryck.
Sedan gillar jag också de små cremefärgade snöänglarna som förföljde dig.. Jag ser dem!
Du: lägg dig i snön och gör en snöängel, det brukar jag göra :)
2009-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Av ren vintertristess...???
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex