Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag löser högst ogärna korsord trots att jag gillar att klura, här har jag försökt att leka litet med orden för att om möjligt en möjlig läsare lura


Kuperad terräng?






När vi skulle
ses var jag
förstås mån om

att få visa
mina bästa framfötter.
Men vad du

verkligen sedan fick
se var nog
hur jag följde

andras exempel och
då mer i
bakhasorna. När man

är ute efter
att gå i
andras fotspår finns

där många grävda
gropar att som
falla lätt uti.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP