Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa självpåtagna specialister!


8/1: Namnsdagslimerick till Berta och Bert

 

 

Fy fasen, sa Berta till Bert

du sa dig ju vara expert

på skadedjursfara.

Och så tror du bara

det hjälper med en liten fjärt!

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 17:07

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
prutt prutt..alla skadedjuren utt utt..sen tar vi en hutt..schkkkållll!!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP