Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta nätter...bagatell



Hans tunga spelar
sensuell lek med musen
innan han hugger




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2009-02-07 19:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
härlig och rolig text
har helt klart gjort sig förtjänt av
sina trenne rosenkorgar
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP