Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidspirr

Nervositet
över en framtid
full av hopp
Trots hälsa
och glädje
blir ovissheten
pirrande jobbig
emellanåt

Vart ska jag bo
och vart
ska jag jobba
och hur
ska min plånbok
se ut




Fri vers av Tea Alex
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 19:35



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt med pirr
2009-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Ovissheten är värst.
Själv har jag våndats över min närvarorapport till Försäkringskassan. Men det ser ut att ordna sig nu.
2009-02-09

  tom boreland
rensa sill
havets silver
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex