Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Regeringen föreslås införa åldersgräns i sexbutiker och apotek som säljer sexhjälpmedel"


9/2: Namnsdagslimmerick till Fanny och Franceska

 

 

Till Fanny sa lilla Franciska:

"Jag älskar att gossarna piska!"

Men skolfröken blev arg

och skrek, ilsk som en varg:

"NI FÅR INTE SITTA OCH VISKA!"

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-09 08:33

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Nere i vår entré finns en vacker väggmålning av Bo Karman. Då vi flyttade in här 1992 var han i full färd med penslar och färger. I många år fick den stå intakt men sedan rispades den av vanartige gossdjeflar.

Jag håller helt med Francesca. Gossdjeflar skola inlåsas på tuppfostringsanstalt och därstädes bibringas herrans tukt och förmaning genom kärleksfullt anbringad nakenstjärtlig aga, utförd medels elracket för getingbekämpning.
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP