Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Internetdejting när den är som mest typisk...ska jag få hans nummer eller ej?


Typiskt

Förväntan
den stiger
i luften
som ett
blött litet moln
tungt av regn
Det går upp
och ned
och det skvalar
När som helst
kan det brista




Fri vers av Tea Alex
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex