Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntans längtan

Snöflingor i luften, tusen och åter tusen
landar sitt lätta fjät

Träd och växtlighet behålles fruset
Vilandes innan nyfiken utåtblick
Innan bjudande sol
Innan längtans vår





Fri vers av Feminaz
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-10 11:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En längtan som kommer år efter år...vackert fångat.
2012-08-03

  Feminaz
Vårlängtan...ja:)
2009-02-12

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet , i längtan efter den stundande våren .....
2009-02-10

  Yrre VIP
Mjuk, som en snöflinga.
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz