Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna här

Om jag stannar
här
och du möter
mig
ska vi skratta
eller gråta
tillsammans?




Fri vers av Tea Alex
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 11:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan tänka mig en hel del olika aktiviteter. Och golf är inte en av dem.
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex