Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mormor är fortfarande vid liv, 80 år gamal är hon en kunskapsskatt.


Lära sig mangla/Silosanhänder

Jag vill
så mycket
och så gärna
Jag vill baka
tårtor och muffins
och kakor och bullar
och göra tårtor
och lägga in
gurka och morötter
och rödbetor
Och jag vill
koka sylt och äppelmos
och lära mig mangla
och stryka
så att det blir
sådär jätteslätt
som när mormor
gör det
Jag vill lära mig
sy kläder och sticka
vantar och sockar och tröjor
och virka fina spetsar
till vita örngott
Mina golv
ska lukta såpa
och mina händer
vara smorda
med silosan




Fri vers av Tea Alex
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-10 15:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är underbart huslig!
Jag beundrar sådant hos en kvinna.
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex