Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömma mig

Letade efter
en plats
att gömma mig
var det någon
som sjöng
och jag förstod
vad hon menade
trodde jag
Istället fann
jag någonstans
att synas
någonstans
att leva
och vara
och utvecklas
Otäckt
ja visst
men det var
ju du




Fri vers av Tea Alex
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 23:15



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt uppvaknande
2009-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Det som känns nytt och främmande kan upplevas som obekvämt men kan i vissa fall leda till att man får mer lebensraum och kan blomma upp.
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex