Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan, du andas liv

Musik
i mina öron
te i min mun
och längtan
i mitt hjärta
Ljuva längtan
du andas
hopp på min
själ
Hopp om närhet
och framtid
Och liv




Fri vers av Tea Alex
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-10 23:16



Bookmark and Share


  Aquarius
du andas hopp på min själ

det var något av de finaste jag hört, menar läst.. ;)
2009-02-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vad vore vi om inte längtan fanns
2009-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Längtan är en ljuvlig drivkraft - i alla fall om man vet att längtans mål är inom räckhåll. Annars blir den mer bitterljuv, med betoning på "bitter".
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex