Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista natten


ikväll är sista natten
som jag håller din hand

dina ögon ber mig
att gå

förlåt mig

det är ditt fel
men jag ber om ursäkt
för jag kan inte vara så kall
som du
nu när jag går
se på mig
för sista gången
be för mig
för en gångs skull
jag går
det var absolut inte min önskan




Fri vers av Adrian Arian
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 00:43



Bookmark and Share


  peter markurth
stark vardagsrealism..
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian