Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt liv

du är mitt liv
det vet du själv
vill att du blir min
säg inte att du inte kan
inte vill
vill vara din stjärna om nätterna
du är mitt liv
dina ögon
eldar hela mig
mitt hjärta flyger
söker landningställe
låt min flyg landa
på ditt stora hjärta




Fri vers av Adrian Arian
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian