Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom enkelt

kom enkelt
och ta min hand
ta det inte så enkelt ändå
kom med mig
gå med mig
enkelt
ha tålamod med mig
helt enkelt
kommer du till punkt
börja på min nästa rad
på min nästa dag




Fri vers av Adrian Arian
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian