Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

det är mörkt
men dina ögon är stjärnor
om mina nätter
det är kallt
men ditt leende
är solen om mina dagar
min själ
det är du
du är som regn
mitt hjärta är öken
du är inte idag
du är inte imorgon
du är varje dag




Fri vers av Adrian Arian
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 01:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Härligt, uppfriskande, positivt om känslor!!:-)
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian