Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nalles vishet

Jag o Nalle Puh är nog ganska lika
Ingen av oss tycker om att ha det bråttom
Varför ska man ha bråttom,
när det är så skönt att bara gå och småskrota
och dryfta smått o stort med dem man tycker om?

Jamän Nalle Puh han tycker om att ha handen i honungsburken,
och så tycker han om att tänka liksom jag
och så förstås ha nåt för händerna att göra
så tankarna vandrar iväg och inte blir för tunga.

I morgon är det Måndag, dags för vardagstorktumlar'n
Jag och Nalle Puh bävar... men han säger trösterikt till mig:
- I natt är en låååång stund till dagen långt bort imorgon!




Fri vers av Feminaz
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 09:45



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Leve Långsamheten!
2010-01-01

    ej medlem längre
Skall testa detta-låååång stund till arbetsdagen långt bort i morgon......Jo-det funkar,lite mer avslappnad blev jag allt!
2009-04-05

  Feminaz
Smile...

Just så...
kidnappa tiden
och sväva i det blå:)
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz