Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad är en makt så stor

Jag lämnar motsträvigt mitt hävdande,
med osynliga tårar, droppandes ner i magiska brunnen
Förvandlas till mynt att skänka,
med en önskan att lämnas som drömmar

En uppenbarelse så klar kommer till mig;
drömmar har slagit om till guld
Min makt är total,
den är onårbar

Att tiga ger GULD




Fri vers av Tessahn
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 10:58



Bookmark and Share


  Dr Drey
där satt den!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Tessahn
Tessahn