Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poetisk önskan, av molnspanare, inspirerte till denna rimliga text


Kritik på en text (145)








förbannat att ilskan skall rinna
av dig before you hinna
skriva ned dina arga tankar
när du retligt kring i tillvaron vankar

men jag hoppas förstås så
att imorgon, eller dan därpå
uppkastet o infallet sin kulmen får
så att du ilsket ut till läsarna når




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2009-02-11 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP