Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval...ingen bagatell




Vart är du på väg
du ser vilsen ut inte
då bara ledsen
över att inte längre
ha en gemensam riktning

vill du dit du går
vet inte söker efter
nya mål vägledd
av en röst från en som var
min själsfrände som viskar

när ska du börja
din nya resa när jag
ser vart vägen har
sin början står och väntar
på svar från andra sidan

aha lycka till
tack vart är du på väg och
önskar du dig dit
vet inte bara går tills
jag hittar vägen framåt




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP