Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken...två månader senare...ingen bagatell



Störst av allt var den
idag är rädslan större
att aldrig mer få
uppleva den gläds då åt
att jag har fått känna den




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 15:31



Bookmark and Share


  Blåbäret
som en tröst ändå av att ha fått leva och älska tillsammans åtminstone för en stund...tycker om detta
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP