Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa minnen smärtar mer än andra...ingen bagatell



Allhelgonahelg
vi tände ljus vid graven
aningslös om
att ditt liv skulle slockna
tänder ett ljus vid din grav




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP