Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min amerikanska vän Maria - igen.


Amerikansk Sjukförsäkring

Mrs. Sanders får en dag ett telefonsamtal från den amerikanska sjukförsäkringsgiganten Medicare:

"Kära mrs. Sanders, vi är förfärligt ledsna över att behöva meddela er att det har skett ett förfärligt misstag avseende de prover sjukhuset tog på er man. Hans prover har  tyvärr sammanblandats med en annan herres, med exakt samma namn."

"Men... kan ni inte ta om proverna?"

"Tyvärr, mrs Sanders, den kostnaden täcks inte av er försäkring."

"Vad skall jag göra då?"

"Proven visar att en av männen lider av Alzhemiers. Den andre mannen har dessvärre smittats av HIV. Vårt förslag är att ni tar med er man i bilen och kör honom till en plats långt från ert hem. Skulle han sedan hitta hem så ha för guds skull inte oskyddad sex med honom!" 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 19:59

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  halmstrå
många av de män jag stött på genom åren hittar "hem" lite här och var, beroende på var de får bästa servicen. Den sorten ska man inte heller ha oskyddat sex med även om de aldrig egentligen hittar hem till sig själva.
2009-02-11

  Mr Lindemann VIP
Ok!
Amerikansk vän, Maria!

Måste vara en Judinna!

Gillar deras svarta humor
2009-02-11

  Mr Lindemann VIP
Är den av dig?

Alltså, har du hittat på den?
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP