Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre landskaps drömmar

En del drömmar får man släppa
liksom fjärilen som hamnat fel
och slinker ut genom springan på balkongdörren
Vackra, men förblir drömmar

Andra drömmar är som gäckande solkatter
Retfulla och bländande, upptar uppmärksamheten
Även dem får man ge upp,
kanske glädjas åt den lekfullt flyktiga stunden

Sen finns där drömmar som börjar försiktigt inifrån
och växer i styrka och plötsligt
är du mitt uppe i dess språng, i sjumila stövlar.






Fri vers av Feminaz
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 22:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Precis som du skriver så finns det drömmar...och drömmar. Väcker tankar.
2012-08-03

  Johan Bergstjärna VIP
Sistnämda drömmar är sköna, bra beskrivet.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz