Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj-06


Let it go darling...

Helskotta
skottkärreplikt
ryggskott
-äh jag går och blonderar mig!




Fri vers av Feminaz
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 22:29



Bookmark and Share


  peter markurth
denna är..kul..
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz