Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har gått med i en läscirkel på biblioteket och börjat läsa Vredens druvor av John Steinbeck.


Fascinerande fast

Fastnat
i en bok
hela kvällen
Vredens druvor
fascinerar och lockar
och utmanar
mig när jag
förväntansfullt ligger
på sängen
med en mörkblå
jumbokopp te
brevid mig
och uppslukas




Fri vers av Tea Alex
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-02-11 23:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar om vredens druvor och pressen som skall trampas.
2009-02-12

  lycksele
Steinbeck är toppen!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex