Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur känner man igen honom?


Helt åt fanders

Varför är han
inte online
den där karln
som ska vända
upp och ned
på hela mig
så att allt blir rätt
och bra och riktigt
eller helt åt fanders
jättegalet
och underbart
Har jag addat
honom ens?
Har vi setts
på håll?
Har jag skrattat
åt hans skämt
utan att veta
att det
är han?
Hur ska jag
känna igen ´an
när jag ser ´an?
Kan han inte
ha en skylt
runt halsen,
en namnlapp
på kragen
eller åtminstone
en röd ros
i munnen?




Fri vers av Tea Alex
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 23:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nejlika i knapphålet verkar mer bekvämt...
2009-02-12

  lycksele
Han kanske känner igen dej ...
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex