Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om en dag

Tänk om en dag
en grupp människor
samlas i ett vitt rum
på biblioteket
för att dricka te
och samtala
om en bok
En läscirkel
som ska vända
ut och in på tankar
och funderingar
om en bok
skriven av Lindy?
Svårt att se
men vem vet
det kanske
göms en författare
långt inne
i mig




Fri vers av Tea Alex
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 23:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanske sitter den författaren inte så långt inne som du tror.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex