Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The One

berätta små lögner
slå mig
improvisera
gör något riktigt smart som får mig att hata dig för alltid

mina tårar förvandlar Sahara till Atlanten
salta mina sår och jag fortsätter att säga
tack.....

tills den dagen du ändrar reglerna kommer jag fortsätta att
be om mer




Fri vers av fiona
Läst 468 gånger
Publicerad 2005-09-01 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiona