Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukost för nyvaken...bagatell



Smakar på orden
bitterljuva saltstänkta
frukter som mognat
nyplockade uppskurna
ser fram emot måltiden




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP