Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nybörjare så det skriker om det, men igår la jag upp ett par byxor och det gick fint. Har haft så svårt för sånt innan.


Sy kläder

Jag vill sy
kläder
kanske ska
jag önska mig
en symaskin
när jag fyller
30
En singer
vill jag ha
om de gör
sådana idag
Men jag kan
säkert sy
på en från
IKEA
också





Fri vers av Tea Alex
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 10:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Singer är en klassiker.
Det fanns även en nobelpristagare i litteratur som hette så.

Du är flitig du, Lindy.
En riktig arbetsmyra.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex