Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter nattens fröjder...bagatell



Dimman lättar frisk
dagg glittrar i ljuset doft
av liljekonvalj
dröjer sig kvar från ett par
som sover djupt i gräset




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2009-02-12 14:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
doft av liljekonvalj,
ville jag se på samma rad
eller möjligen

Dimman lättar frisk
dagg glittrar i ljuset

doft
av liljekonvalj
dröjer sig kvar från ett par
som sover djupt i gräset

annars mer fin än aldrig snus
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP