Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångat ögonblick...bagatell



Sorgsen pantomim
lägger sordin på dagen
talande tystnad
ögonen blänker en tår
skvallrar om hans lidande




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-12 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP