Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närapå en senryu






Varje gång hon tar det
piano, kommer tonerna
lätt på avvägar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-12 14:43



Bookmark and Share


  peter markurth
bra,tänkvärt...
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP