Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbro, Stig, Stieg, Stig och Nils...m. fl...bagatell



Larsson Larsson Dagerman
berättare av rang och
en poet Ferlin
snytingar och dagsedlar
på löpande band saknar

också Bang var finns
deras efterträdare
bröderna Birro
kanske om de täpper till
käften på fjanten Schulman




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-12 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP