Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten

Liten har inga ord
Liten hoppar mellan stenarna i stigen
varje liten sten
inte stöta mark.

Liten blundar mot ljuset
men vet att det är gott.

Liten kan inte dö.
Liten vet inte vad det är
har precis börjat.

Liten leker med fingrarna
Liten mumlar med gräset
bor i sin egen värld
drömmer sina vänner.

Liten vet att göra gråten ljudlös.
Liten vet att den annars inte får plats
och litens lilla ilska
slätas ut i sanden.

Se så lilla liten
du ska se att allt blir bra




Fri vers av Espie
Läst 681 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-12 17:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag tyckte denna vara väldigt fin.
sparar undan sten.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Espie
Espie