Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har nog en del att ge, frågan är vad han vill ha. Vem han nu är.


Inget knäckebröd i sängen!

Jag har så
mycket
att ge
dig man
om du bara
visar dig
ska jag bre
smörgåsar
på hembakt bröd
med leverpastej
några med ost
och marmelad
och varm choklad
kan du få
Jag ska tvätta
dina kläder
och hänga upp
och vädra
och ta in färgglada
tulpaner
och solrosor
vid sängen
Jag ska läsa sönder
dina tidningar och
diskuter böcker
och artiklar och
du kan få lösa korsord
när jag lyssnar
på p1
vi kan
ligga brevid
varandra
och bara vara
När du snarkar
ska jag sucka
och buffla lite
på dig
och du får gärna
laga lite mat
åt mig ibland
bara du inte
äter knäckebröd
i sängen






















Fri vers av Tea Alex
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-12 21:41



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar önskan
2009-02-13

  Larz Gustafsson VIP
"BUFFLA"!!
Kul uttryck!

Så vad blir det i sängen? Muffins?
2009-02-12

  Trädflickan
Nej tack inga smulor i sängen!
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex