Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänder helt enkelt inte på det, jag känner mig bara konstig. Inte sexigt alls i min värld, oljiga karlar med "perfekta" kroppar. Hm.


Play girl

Play girl tidningar
på macken
jag kikar
och ser nakna
män med
oljiga kroppar
och alltför
mycket hud
Jag känner att
jag förnedrar honom
han där, karln
när jag tittar
Snälla gubben
vill jag viska
Här är tvål - gå
och duscha av
oljan nu
och här är
pyjamasbyxor, stora
och sköna
och en ren t-shirt
Sen ska du
få hembakta
scones
med apelsinmarmelad
och te
Vi ska ha
det så mysigt
och inte behöver du
hålla på sådär
du är så bra
som du är






























Fri vers av Tea Alex
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-12 22:18



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så härligt vardagsnära
och ja fram med mer
naturlighet
2009-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Helt underbart!
Du är så mysig och huslig!

Ned med snusktidningarna!
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex