Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du...

Du.

En idiot.

En snygg idiot.

En snygg idiot med ett stort hjärta.

En snygg idiot med ett stort hjärta och mjuka läppar.

En snygg idiot med ett stort hjärta, mjuka läppar och vackra händer.

En snygg idiot med ett stort hjärta, mjuka läppar, vackra händer, och fina ögon.

En snygg idiot med ett stort hjärta, mjuka läppar, vackra händer, fina ögon och hår som är precis lagom långt så att man leka med fingrarna i det.

En snygg idiot med ett stort hjärta, mjuka läppar, vackra händer, fina ögon, hår som är precis lagom långt och ett leende som man kan dö för.

Men fortfarande en idiot. Jag önskar att jag kunde släppa det, för du är egentligen ett kap, men ett idiotiskt sådant.

Skjut mig.




Övriga genrer av capslock
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 01:04



Bookmark and Share


    LadyFool
klockrent är nog allt jag har att säga. :)
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

capslock
capslock